Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Justice League: Throne of Atlantis

DC Comics fantastiske sci-fi eventyr Justice League: Throne of Atlantis fra 2015 er nu på Netflix Danmark.

Mørke, mystik, legende – disse ord om Atlantis gjalder gennem historien. Et skjult kongerige der for længst er glemt på overfladen, men som står på kanten af krig. Da en militær ubåd angribes, springer Cyborg i dybet for at efterforske vraget. Den trussel han finder er alvorlig nok til at samle det nyligt oprettede Justice League. I mellemtiden, tusinde fod over havbunden, vandrer Arthur Curry hvileløst omkring. Han er en mand med mystiske kræfter og måske den eneste der kan bygge bro mellem vores verden og Atlantis.

Tag med Superman, Batman, Wonder Woman og resten af Justice League i kamp mod Orm, overjordiske våben og dårlige odds. Det er en helt ny historie fra DV universet, i hvilken menneskehedens eneste håb er Aquaman!

Aquaman står over for et svært valg, da krigere fra Atlantis planlægger at erobre overfladeverdenen og vil begynde med byerne Gotham og Metropolis.

Glæd dig til et brag af et action-eventyr, der i Netflix-versionen desværre ikke er med dansk tale, men kun danske undertekster.

Justice League: Throne of Atlantis kom på Netflix den 25. december 2015.

Se traileren til Justice League: Throne of Atlantis

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.