Kategorier
BREAKING FILM

Inherent Vice med Joaquin Phoenix

Den amerikanske krimi-komedie Inherent Vice fra 2014 med Joaquin Phoenix kan nu ses på Netflix.

I Inherent Vice er Larry ‘Doc’ Sportello (Joaquin Phoenix) en uduelig, hashrygende privatdetektiv, der kører omkring i 1970’ernes Los Angeles i sin jagt på nemme penge, fri kærlighed og afslappede, gode stunder.

En dag bliver han kontaktet af sin ekskæreste Shasta (Katherine Waterston). Den sexede unge kvinde overtaler Doc til at kigge nærmere på en mulig kidnapning af hendes elsker, ejendomsmogulen Michael Wolfman (Eric Roberts), men inden længe er det Shasta selv, der er forsvundet fra jordens overflade.

Doc påtager sig nu sin mest forvirrende sag nogensinde og dykke ned i L.A.’s syrede underverden fuld af letpåklædte kvinder, nazister, spioner og lyssky tandlæger. Alt imens gør den aggressive og konservative politimand, Bigfoot Chester (Josh Brolin), livet sværere for Doc, der i bund og grund blot ønsker at nyde 70ernes fede groove.

Inherent Vice på Netflix

Filmen er instrueret af Paul Thomas Anderson, der tidligere har instrueret bl.a. Boogie Nights, Magnolia og There Will Be Blood.

De danske anmeldere var særdeles begejstrede for filmen og BT gav filmen 5 stjerner: “Det er ikke en film, der vil falde i alles smag, men er man modtagelig for oplevelsen, venter en rus. Jeg har allerede lyst til at se den igen.”

Inherent Vice kom på Netflix den 30. december 2015.

Se traileren til Inherent Vice

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.