Kategorier
BREAKING FILM FLIXNYT ANBEFALER NYHEDER

Jagten med Mads Mikkelsen på Netflix

Thomas Vinterbergs anmelderroste drama, Jagten (The Hunt) fra 2012 med Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen og Susse Wold kan nu ses på Netflix.

I en lille dansk provinsby op til jul er 40-årige Lucas (Mads Mikkelsen) omsider ved at få styr på sit liv. Efter en hård skilsmisse har han fået sig en ny kæreste, et nyt arbejde og er godt i gang med at genopbygge forholdet til sin teenagesøn Marcus. Men noget går galt. Ikke meget. Bare en lille bemærkning. En tilfældig løgn, der spreder sig som en virus.

Mistroen løber løbsk, og det lille samfund befinder sig pludselig i en tilstand af kollektivt hysteri, alt i mens Lucas ene mand kæmper med alt, hvad han har for at bevare sit liv og sin værdighed. Selv hans bedste ven, Theo (Thomas bo Larsen) slår hånden af ham og Lucas isoleres mere og mere.

Jagten er en foruroligende fortælling om en uskyldig mand, der rammes af en tilfældig løgn – en moderne historie om heksejagt og om hvor skrøbeligt fællesskabet er, når først sladder og tvivl får lov at florere.

Jagten på Netflix

BT’s anmelder gav filmen topkarakter – 6 stjerner – og skrev: “Vinterberg instruerer med en kærlig hånd og en sikkerhed, der for mig at se gør ‘ Jagten’ til hans bedste film overhovedet.”

Jagten  (The Hunt) kom på Netflix den 30. december 2015.

Se traileren til Jagten

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.