Kategorier
BREAKING FILM USA NYHEDER

Mission Impossible 5 – Rouge Nation på Netflix Canada

Glæd dig til den måske bedste Mission Impossible-film når Tom Cruise vender tilbage som Ethan Hunt i Mission Impossible 5 – Rouge Nation, der nu kan ses på Netflix Canada.

Ethan Hunt (Tom Cruise) arbejder fortsat for IMF (Impossible Missions Force), men CIA arbejder på at opløse den tophemmelige enhed på grund af utilfredshed med deres arbejdsmetoder.

Samtidig er Syndikatet, en internationale kriminel organisation kommet på sporet af de tidligere agenter, som de nu vil udrydde en efter en.

Hunt vælger at tage kampen op med Syndikatet og for at lykkes må han slå sig sammen med en mystisk, afvist agent (Rebecca Ferguson) på hans sværeste mission nogensinde.

På rollelisten finder vi masser af gengangere fra de tidligere Mission Impossible-film som Simon Pegg og Jeremy Renner, imens Alec Baldwin er ny mand på plakaten.

Mission Impossible 5 på Netflix Canada

Jyllands-Posten gav filmen 5 stjerner og skrev: “Man griner, holder vejret, længden taget i betragtning keder man sig også lidt, man forskrækkes og ånder lettet op. Det er ren eskapisme i allermest underholdende form.”

Mission Impossible 5 – Rouge Nation kom på Netflix Canada den 12. maj 2016. Det er stadig muligt at se Netflix i andre lande ved at bruge en DNS-service som Unlocator eller en VPN-tjeneste som Hide My Ass eller Express VPN. Se vores artikel om emnet her.

Se traileren til Mission Impossible 5 – Rouge Nation

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.