Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Marseille sæson 1 på Netflix

Der er dømt House of Cards på fransk i den nye originale serie fra Netflix, Marseille.

I hovedrollen ses Gérard Depardieu som byens borgmester Robert Taro. Han har været borgmester i Marseille i 20 år og forbereder sin sidste opgave: At presse en afstemning igennem der vil tillade opførelse af et kasino i byens historiske centrum. Hans afløser er allerede udpeget, det er hans ambitiøse protegé Lucas Barres (Benoît Magimel) og intet er overlade til tilfældighederne.

Men Lucas har andre planer og pludselig udbryder der en voldsom kamp om magten i byen. De to tidligere venner står overfor en hensynsløs valgkampagne mod sin unge, tidligere protegé.

Der er dømt krig for at få magten i Marseille – og for at erobre byen er de villige til at ødelægge den.

Marseille på Netflix

Det er Netflix’s første franskproducerede serie og manden bag serien er Dan Franck: – “Netflix har givet mig frie hænder til at skabe en fransk udgave af House of Cards”

Udover Golden Globe-vinder Gérard Depardieu (Robert Taro) medvirker også Benoît Magimel, Géraldine Pailhas (Rachel Taro), Nadia Farès (Vanessa d’Abrantès), Stéphane Caillard (Julia), Jean-René Privat (Cosini), Guillaume Arnault (Eric), Hedi Bouchenafa (Farid), Carolina Jurczak (Barbara) og Nassim Si Ahmed (Selim).

Marseille sæson 1 fik premiere på Netflix den 5. maj og serien kan ses i Ultra HD 4K.

Se traileren til Marseille

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.