Kategorier
BREAKING FILM & SERIER NYHEDER

Millennium-trilogien med forlænget spilletid

Du har sikkert allerede set Millennium-trilogien, men spørgsmålet er om du nu også har set HELE trilogien?

Netflix har netop tilføjet de tre film i extended udgaverne. Her er filmene i miniserien delt op i 2 x 90 minutter pr film og i forhold til de versioner, som blev vist i biografen, er der tale om mere end to timers ekstra materiale.

”Det var særdeles svært at koge materialet på over 2000 sider ned til en rimelig spillefilmslængde” siger produceren af trilogien, Søren Stærmose.

Han fortæller videre, at man fra starten havde planlagt materialet som en tv-serie på 6 x 90 minutter hvor alle de mange sidehistorier, som biografpublikummet måtte undvære, kunne kommed med.

Millennium-trilogien begynder i Stockholm, hvor erhvervsjournalisten og medejeren af tidskriftet Millennium, Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) taber en sag om bagvaskelse til den korrupte svenske industrialist Hans Erik Wennerström.

maendderhader2Blomkvist holder et års pause på sit magasin og påtager sig i stedet opgaven af finde ud af, hvad der er sket med den tidligere direktør for Vangerkoncernen, Henrik Vanger’s (Sven-Bertil Taube) niece. 

Blomkvist får hjælp af Lisbeth Salander (Noomi Rapace), en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret og piercet. En fremragende researcher og en landets bedste hacker. Sammen graver de dybt i familien Vangers fortid og følger de blodige spor, som fører dem frem til en rystende virkelighed. 

BLIV VEN MED OS PÅ FACEBOOK OG FÅ MERE UD AF NETFLIX

Millennium-trilogien består af filmene: Mænd der hader kvinder, Pigen der lejede med ilden og Luftkastellet der blev sprængt, som alle bygger på den svenske forfatter, Stig Larssons populære bogserie.

Hele serien ligger nu på Netflix i de forlængede udgaver, men vær opmærksom på, at du skal søge efter ‘Millennium-trilogien‘ eller ‘Millenium Film Trilogi’ for at finde filmene på Netflix.

Se traileren til ‘Mænd der hader kvinder’:

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.