Kategorier
BREAKING FILM & SERIER NYHEDER

Masser af nye film på Netflix i august

Mens den danske sensommer nærmest har regnet væk i noget, der mere minder om efterår, kan vi glæde os over en fantastisk august på Netflix med et hav af nye film.

Hobitten – En uventet rejse og Oz the Great and Powerful er blandt de store nyheder, men der er bestemt også mange andre perler på listen.

Redaktionen på Flixnyt vil fremhæve trekantsdramaet Your Sister’s Sister,  den romantiske komedie Confessions of a Shopaholic, thrilleren The Next Three Days samt Woody Allens komedie To Rome With Love.

Her er den foreløbige liste over alle august filmnyhederne på Netflix:

oz-the-great-and-powerful-paa-netflixOz the Great and Powerful (2013)
I denne forløber for The Wizard of Oz ankommer en cirkustryllekunstner til Oz og forvandler sig selv til den troldmand, som beboerne har længtes efter.

LÆS MERE OM ‘OZ THE GREAT AND POWERFUL’ PÅ FLIXNYT

pawn-netflixPawn (2013)
En stjernerække af skuespillere – blandt andre Ray Liotta – dukker op i denne krimi-thriller, der hovedsageligt foregår på en 24 timers diner. Et gidsel drama begynder at udvikle sig, da et simpelt røveri går galt og en række folk bliver fanget i en højspændte situation, der kan eksplodere ethvert øjeblik. Intet er dog helt som det se ud til og efterhånden som gidslernes forhistorie bliver afdækket vil den chokerende sandhed blive afsløret!

studentfestenStudentfesten (2013)
Svensk ungdomskomedie om studenterlivet. Hvad gør man hvis man har passeret studentertiden, men stadig ønsker at opleve hvad den indebærer? Netop! Man inviterer sig selv. Hvad bliver resultatet? Et helt vanvittigt, sprutmarineret og på alle måder skørt døgn, du aldrig glemmer.

The-Power-of-Few-paa-netflixThe Power of few (2013)
En desperat teenager overfalder en ekspedient for at få fat i medicin til sin lillebror. Et motorcykelbud bliver mål for en hensynsløs bande, da han redder en mand på flugt. To undercoveragenter slår til mod en terroristcelle. En sulten hjemløs mand stjæler et våben og sælger det til den forkerte person. Alt er forbundet og udspiller sig i løbet af tyve minutter på en varm eftermiddag i New Orleans. Christopher Walken og Christian Slater er bare nogle af de kendte navne, der kan findes på rollelisten.

space-pirate-captain-harlock-paa-netflixSpace Pirate Captain Harlock (2013)
Den flotte japanske sci-fi film baseret på den klassiske manga: Space Pirate Captain Harlock, kan nu ses på Netflix. Fast besluttet på at forhindre den ondsindede Gaia Coalition i at beherske universet krydser en mystisk enspænder himlen og angriber frygtløst fjendtlige rumskibe.

Riddick-NetflixRiddick (2013)
Strandet på en ensom planet med håbet om, at nødsenderen vil redde ham, tiltrækker den dystre antihelt Riddick i stedet dødbringende de forkerte. Besætningen på det første udgøres af en flok lejemordere, mens det andet styres af en mand med et langt mere personligt motiv.

 

hobbitten-en-uventet-rejse-netflixHobbitten: En Uventet Rejse (2012)
Den kære hobbit, Bilbo Sækker, er tilbage i den visuelt spektakulære fortælling, der ligesom Ringenes Herre er instrueret af Peter Jackson.

LÆS MERE OM ‘HOBITTEN’ PÅ FLIXNYT

to-rome-with-love-paa-netflixTo Rome with love (2012)
I Woody Allens nye komedie ‘To Rome with Love’ mødes mennesker på kryds og tværs i Rom gennem fire historier. Oplev blandt andre Alec Baldwin, Ellen Page, Penélope Cruz og Woody Allen selv, som er tilbage foran kameraet for første gang siden ‘Scoop’ i 2006.

 

your-sisters-sister-netflixYour Sister’s Sister (2012)
Et særdeles komplekst trekantforhold mellem to bedste venner, som sørger over et dødsfald. Det bliver dog endnu mere kompliceret, da en af dem går i seng med den andens søster.

 

red-tails-lilleRed Tails (2012)
Krigsfilmen ‘Red Tails’ følger en eskadrille sorte piloter under 2. Verdenskrig kæmper mod både racisme og nazister i dette drama, der er baseret på en sand historie. Filmen er produceret af George Lucas. Filmen kom dog aldrig op i de danske biografer.

LastSong-paa-netflixThe Last Song (2010)
‘The Last Song’ er et kærlighedsdrama med Miley Cyrus fra forfatteren bag ‘The Notebook’. Det 17-årige skilsmissebarn Veronica vil helst tilbringe sommeren hjemme i New York. Men nu har hendes mor besluttet, at ‘Ronnie’ trænger til noget kvalitetstid sammen med sin far. Her forsøger faderen at genvinde sin vrangvillige datters hjerte gennem deres eneste fælles interesse – musikken

CrazyOnTheOutside-paa-netflixCrazy on the Outside (2010)
Da Tommy (Tim Allen) løslades fra det fængslet, opdager han, at livet udenfor er endnu mere skørt, end da han sad bag tremmer. Hans søster er på nakken af ham konstant, hans sexede eks-kæreste vil ikke lade ham være og hans medsammensvorgne på den kriminelleløbebane vil ikke godtage et nej. Tim Allen, Sigourney Weaver, Ray Liotta og Kelsey Grammer er alle med i denne underholdende film.

next_three_days_paa_netflixThe Next Three Days (2010)
Hvad hvis du havde 72 timer til at redde alt det du lever for? Lara (Elizabeth Banks) og John (Russell Crowe) lever et helt almindeligt liv med deres lille søn, da Lara pludselig bliver anklaget for mord og arresteret. Lara bliver dømt og fængslet, men efter tre opslidende år må John indse at Lara aldrig vil overleve sin tid i fængslet. Han tager derfor en drastisk beslutning om at befri hende… koste hvad det vil.

surrogates-netflixSurrogates (2010)
Hvordan redder man menneskeheden når den eneste, der er virkelig, er dig? Fra instruktøren af Terminator 3 kommer en nervepirrende psykologisk thriller med actionhelten, Bruce Willis i hovedrollen. Surrogates er baseret på en tegneserie af samme navn. Vær klar til en hæsblæsende action-thriller med eksplosiv spænding fra start til slut!

Fair Game NetflixFair Game (2010)
Fair Game er baseret på den sande historie om den hemmelige CIA-agent Valerie Plame. Hendes mand Joe Wilson, en tidligere diplomat, finder beviser for, at Irak ikke har atomvåben, og dermed har Bush-regeringen ingen reel grund til at gå i krig med Irak i 2003. Men det gør de alligevel, og Wilsons rapport fejes til side. Joe Wilson offentliggør sine fund i en artikel og skaber en voldsom politisk krise for regeringen. Og så sker der noget katastrofalt for Valerie Plame – den hemmelige agents identitet afsløres.

confessions-of-a-shopaholic-paa-netflixConfessions of a Shopaholic (2009)
Becky lever i sus og dus i New York, og hendes højeste ønske er at arbejde på et trendy modemagasin. Da hun får job som rådgivende klummeskribent på et pengemagasin, der bliver udgivet af samme forlag, ser hun chancen for at få foden indenfor i branchen. Hendes klumme “Pigen med det grønne tørklæde” bliver en uventet succes og Becky forelsker sig i sin chef, arbejdsnarkomanen Luke (Hugh Dancy). Men hun gemmer på en hemmelighed som hun for enhver pris vil skjule.

stick-it-paa-netflixStick it (2006)
Debutanten Missy Peregrym og Hollywood-veteranen Jeff Bridges står i spidsen for en række unge, spændende skuespillere i STICK IT. Efter at have brudt loven, idømmes den rebelske eks-gymnast Haley Graham (Peregrym) en straf, der er værre end fængsel – hun skal deltage i et elitegymnastprogram, under ledelse af en legendarisk, men benhård coach (Bridges).

hitchhikers_guide_to_the_galaxy_netflixThe Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (2005)
Filmen er baseret på Douglas Adams’ bestseller med samme navn. Sekunder før Jorden bliver sprængt i luften, er Arthur Dents eneste chance for at overleve, at få et lift med et forbipasserende rumskib. Et usædvanligt eventyr gennem universet begynder, og Arthur må sande at intet er, hvad det giver sig ud for at være.

raising_helen_netflixRaising Helen (2004)
Helen Harris (Kate Hudson) lever sit drømmeliv. Hun har et velbetalt job på New Yorks hotteste modelbureau og tilbringer nætterne på Manhattans mest trendy klubber. Men en dag får Helen, ganske uventet, forældremyndigheden over sin søsters tre børn. Og det kan godt være, at Helen er statens smarteste moster, men karriere og vildt natteliv passer meget dårligt sammen med rollen som mor til tre.

alamo-netflixThe Almo (2004)
Hvor fortællingen møder historien. Hvor myten møder virkeligheden. Vejene krydses ved San Antonio de Bexar og det lille fort The Alamo. Under belejring af den mexicanske general Antonio Lopez de Santa Anna, holdt 200 texanere stand i foråret 1836, men deres tapre indsats for Texas´ fremtid syntes dødsdømt på forhånd. Tre mænd, den unge oberst Travis, den nådesløse James Bowie og den legendariske Davy Crockett, trak for i dét, der er blevet symbolet på viljestyrke i den amerikanske bevidsthed.

Ladder-49-paa-netflixLadder 49 (2004)
Man skal være sej for at løbe ind i et brændende hus, når alle andre løber ud. Og sej er Jack Morrison, der starter som uerfaren brandmand men efterhånden bliver veteran blandt andet takket være sin chef og læremester Mike. Men arbejdet er farligt og en dag bliver Jack fanget i flammerne, og resten af holdet fra stigevogn 49 må give alt hvad de har for at redde ham. Med bla Joaquin Phoenix og John Travolta i hovedrollerne.

Hildago-paa-netflixHidalgo (2004)
Cowboyen Frank er god til at ride. Så god at han var hærens bedste rytte til at bringe et budskab hurtigt og sikkert frem. For at vise han og hesten Hidalgo stadig er de bedste, melder han sig til løbet Ocean of Fire – et 4500 kilometer langt løb gennem den arabiske ørken. Men mange andre end Frank vil gerne vinde, og de skyer ingen midler.

Best_Laid_Plans_NetflixBest Laid Plans (1999)
Nick føler sig fanget i et formålsløst job i en lille by. Da han kommer på en tilsyneladende enkel plan om at skaffe nogle penge til at komme væk fra deres kedelige hverdag, går det grueligt galt. Snart er Nick fanget i et dødelig net af bortførelse, gangstere og intriger, hvor en løsning synes at være håbløst langt væk. Dramathriller instrueret af Mike Barker (“Desperate timer”) med Alessandro Nivola (“Face/Off “), Reese Witherspoon (“Walk the Line”) og Josh Brolin (“No Country for Old Men”) i hovedrollerne.

Hesteviskeren-paa-netflixHesteviskeren (1998)
Den 14-årige Grace har både fysiske og psykiske mén efter en forfærdelig rideulykke med sin hest Pilgrim. Grace’s mor Annie føler imidlertid, at Grace og Pilgrims skæbner er tæt forbundet. Hun kontakter en såkaldt hestehvisker, en person med evner til at behandle mentalt forstyrrede heste. Sammen drager mor og datter til Montana, hvor en legende på området, Tom Booker, tager sig af Pilgrim og ikke mindst Grace, hvis liv stille og roligt bliver genopbygget. Efterhånden som tiden går, blusser der en kærlighed op mellem Annie og Tom.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.