Kategorier
BREAKING SERIER

Den franske tv-serie ‘The Returned’ på Netflix

En af de mest originale og nyskabende tv-serier i nyere tid, den Emmy-vindende franske tv-serie ‘The Returned’ (Les Revenants på fransk) kan nu ses på Netflix.

Handlingen foregår i en lille fransk landsby, hvor mystikken begynder at brede sig, da en gruppe mennesker vender tilbage fra de døde og genoptager deres liv i byen, som om intet var hændt. Ingen af den er tilsyneladende klar over, at de har været væk i flere år. Samtidig begynder der at ske mystiske ting i den lille landsby.

Dette er muligvis en af de mest uhyggelige og medrivende tv-serier, der nogensinde er lavet. Ja, de taler ganske vist fransk og det går til tider lidt langsomt, men du kan se frem til en fantastisk creepy serie, hvor du kommer helt ind under huden på hele persongalleriet – både de levende og døde.

TV-serien ‘The Returned’ (Les Revenants) vandt i 2013 en Emmy for ‘Bedste internationale dramaserie’. Serien er baseret på Fabrice Goberts film af samme navn (Les Revenants) og er lige nu ved at blive lavet i en amerikansk udgave af folkene bag TV-serierne LOST og True Blood.

Hele første sæson af ‘The Returned’ (Les Revenants) kom på Netflix den 22. august.

Se ‘The Returned’ på Netflix HER

Se traileren til ‘The Returned’ (Les Revenants):

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.