Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Animationsfilmen ‘The Jungle Bunch: The Movie’

Den franske animationsfilm The Jungle Bunch: The Movie er nu på Netflix.

Filmen handler om pingvinen Maurice, der er opvokset i junglen og tror, han er en tiger. To pingviner fra hans antarktiske hjemland ankommer for at finde frem til den store tiger-kriger, som de vil have til at hjælpe med at forsvare deres koloni mod invadering af hvalrosser.

Maurice går i gang med at samle en sjov blanding af dyr for at redde situationen. Det viser sig at være ret heldig at Maurice har en tigers mod, for det er bestemt ikke en let opgave at lægge sig ud med en flok farlige kæmpe hvalrosser.

De taler desværre ikke dansk!

Filmen fra 2011 har fået den danske titel: ‘Junglebanden på glat is’ men desværre er det kun den engelske udgave, der er på Netflix. Det betyder, at de taler engelsk i filmen og at vi kun kan få danske undertekster, hvilket unægtelig tager en del af fornøjelsen fra de mindste, som filmen ellers er rettet imod.

Så har du mod på at simultantolke for familiens yngste, så har du udsigt til knap en times fornøjelig underholdning.

The Jungle Bunch: The Movie kom på Netflix i juli 2014

Se traileren til ‘The Jungle Bunch: The Movie’

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.