Kategorier
BREAKING FILM

Mark Wahlberg i den autentiske ‘Lone Survivor’

Mark Wahlberg har hovedrollen i den amerikanske film Lone Survivor, der nu kan ses på Netflix.

Filmen er baseret på virkelige begivenheder og handler om fire Navy Seal medlemmer, der i 2005 får til opgave fange – eller dræbe – den berygtede Talibanleder, Ahmad Shahd, som gemmer sig i Afghanistan.

Det lykkedes teamet at lokalisere ham, men de bliver opdaget af tre hyrder og pludselig er de omringet af talibanere på en bjergside i fjendeland. Snart bliver missionen til en kamp for bare at overleve opholdet i Afghanistans ufremkommelige bjerge.

Berlingske gav filmen 4 stjerner da den fik premiere i de danske biografer i 2013 og skrev “Det er intenst og bestemt ikke for sarte sjæle.”

7 NYERE BIOGRAFFILM PÅ NETFLIX LIGE NU!

Det er Peter Berg, der er instruktør på Lone Survivor, hvor der i den grad er skruet op for actionfilteret når kuglerne flyver om ørene på de fire amerikanere i et intens lydinferno.

Lone Survivor kom på Netflix Danmark den 1. december 2014.

Se traileren til ‘Lone Survivor’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.