Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Den animerede familiefilm ‘Zambezia’ på Netflix

Den sydafrikanske animerede børnefilm Zambezia kun nu streames på Netflix,

Zambezia handler om den unge falk, Kai der hører om den fantastiske fugleby Zambezia, der ligger i et kæmpe træ ved Victoria Falls. Mod sin far, Tendais ønske stikker Kai af fra sin hjemby for at udforske den sagnomspundne fugleby. Den unge falk, Kai, drømmer om at blive en del af Zambezias forsvarspatrulje, Tordenfuglene. Men at være en Tordenfugl er ikke nemt.

Da hans far tages til fange af den onde leguan Budzo, der har planer om at angribe Zambezia må Kai og hans nye venner lære at samarbejde for at redde byen og sin far.

Den sydafrikanske film er lavet på et meget lille budget og det kan desværre ses på animationerne, der bestemt ikke er på niveau med Dream Works og Pixar, men mindre kan også gøre det. Zambezia er ganske sød og underholdende film for familiens yngste.

Zambezia kom på Netflix den 1. december 2014 og kan ses med dansk sprog eller engelsk, med Samuel L. Jackson som Kais far.

Se traileren til ‘Zambezia’ (Engelsk trailer)

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.