Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

4. sæson af ‘The Vampire Diaries’ på Netflix

4. sæson af den amerikanske horror-serie The Vampire Diaries er nu på Netflix.

The Vampire Diaries handler om vampyr brødrene Damon og Stefan, der begge kæmper om den smukke Elenas hjerte. Deres skæbnesvangre romance kompliceres af en 150 år gammel forbandelse, der betyder, at alskens mytiske og overnaturlige skabninger kæmper om magten i Mystic Falls gader.

Her i 4. sæson er alt under forandring. Det er sidste år på skolen og Elena gennemlever sit værste mareridt, da hun vågner op efter ulykken og indser, at hun bliver nødt til at gennemgå den uhyggelige forandring fra menneske til vampyr. Stefan og Damon er uenige om, hvordan de skal hjælpe Elena med at tilpasse sig et liv, som hun aldrig har ønsket sig

På trods af alt det de har været igennem, oplever Elena og hendes venner, at deres tilknytning til Mystic Falls kun bliver stærkere, da en mystisk person, der lader til at have onde hensigter med byen, dukker op.

KØB 5. SÆSON AF ‘THE VAMPIRE DIARIES’ PÅ DVD TIL SPOTPRIS LIGE NU!

The Vampire Diaries var oprindeligt en bogserie skrevet af L.J. Smith, som den amerikanske tv-kanal CW gjorde til til kæmpe hit på tv. I USA er man lige nu igang med 6. sæson af The Vampire Diaries hvor sidste afsnit løber over skærmen op til juledagene (december 2014).

4. sæson af The Vampire Diaries kom på Netflix den 1. december 2014, hvor også de tre første sæsoner ligger.

Se traileren til 4. sæson af ‘The Vampire Diaries’

http://youtu.be/iu12GGc4PX4

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.