Kategorier
BREAKING FILM

Gyserfænomenet ‘Paranormal Activity 2’ på Netflix

Efterfølgeren til gyser-fænomenet Paranormal Activity fra 2007 er nu på Netflix, hvor Paranomal Activity 2 nu har fået premiere.

Netop som Dan og Kristi vender hjem med deres nyfødte baby Hunter, oplever de en række begivenheder og tror der har været indbrud.

Familien beslutter sig for at opsætte overvågningskamaraer og snart finder de ud af, at det er langt mere uhyggelige begivenheder, der udspiller sig i deres hjem. Det forvandler deres ellers så perfekte liv til et grusomt mareridt.

Instruktøren Oren Peli er tilbage som manuskriptforfatter på Paranormal Activity 2.

Anmelderene var noget delte, da Paranomal Activity 2 kom frem i 2011. Ekstra Bladet gav filmen 4 stjerner og anmelderen Kirstine Krefeld skrev “Uh, ligesom i etteren sniger uhyggen sig ind på tilskueren og lader fantasien gøre det meste af arbejdet… Er det så lidt en gentagelse af etteren? Både og… stadig så spændende, at man gibber lidt ekstra over mærkelige knirkelyde derhjemme.”

Paranomal Activity 2 kom på Netflix den 25. november 2014.

Se traileren til ‘Paranomal Activity 2’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.