Kategorier
BREAKING FILM & SERIER NYHEDER

Sæt X i kalenderen: ‘House of Cards 3’ kommer den….

Fans af Netflix-serien House of Cards kan allerede nu godt begynde at glæde sig til februar 2015.

Netflix har i dag meddelt, at Frank Underwood vender tilbage i 3. sæson af House of Cards den 27. februar 2015 – og hvis du spekulerer på hvad ugedag det er. Bare rolig: Det er en fredag og dermed kan du allerede nu godt begynde at rydde resten af weekenden for aftaler og få arrangeret børnepasning.

Meldingen fra Netflix kom på Twitter kl. 17:04: “A special message from the White House” vedhæftet en 15. sekunder lang video teaser.

Spoiler-alert!!! Hvis du endnu ikke har set 2. sæson helt færdig endnu eller måske slet ikke er begyndt på House of Cards – så stop med at læse videre eller klikke på videoen her under.

SE ALLE SERIE-NYHEDERNE PÅ NETFLIX

Jeg mener det! Få nu set 1. og 2. sæson færdig FØR du ser denne teaser!

Nu er du advaret.

2. sæson fik jo premiere på Valentinsdag 2014 – 14. februar – og her lykkedes det jo Frank Underwood at kører sig i stilling i ‘Det Hvide Hus’ og sæson 2 slutter med Frank som præsident for USA.

SE 13 FAKTA OM ‘HOUSE OF CARDS’ DER SIKKERT VIL OVERRASKE DIG!

I teaseren ser vi Frank og Claire gå ombord på Air Force One, den amerikanske præsidents fly. Naturligvis med Frank’s lumske blik direkte mod os.

http://youtu.be/CkMJtORCr80

3. sæson vurderes til at blive sidste sæson af House of Cards. Der er dog endnu sluppet noget ud om handlingen i 3. sæson, men fra flere sider gættes der på, at vi i denne sæson ser Frank Underwoods endelige fald.

Både sæson 1 og 2 af House of Cards ligger på Netflix.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.