Marco Polo har været på sin sidste Netflix-rejse

Marco Polo har været på sin sidste Netflix-rejse

Efter blot to sæsoner meddeler Netflix nu, at de stopper produktionen af den stort anlagte serie Marco Polo. Det fortæller det amerikanske magasin, Variety.

Det må tolkes som noget af en bet for streaminggiganten, der ved premieren i 2014 havde store forventninger til den dyre serie og det lå lidt i kortene, at Marco Polo skulle være Netflix’ trumf mod HBO-serien Games of Thrones.

Det anslås at alene den første sæson af serien, kostede Netflix mere end 90 millioner dollars (620 millioner kroner) og dermed var serien en af verdens dyreste tv-produktioner nogensinde.

Serien handler om den italienske opdagelsesrejsende Marco Polo(Lorenzo Richelmy), der som 41 årig vendte hjem til Venedig i 1295 efter at have været på farten i Asien i ikke færre end 24 år. Hjemme i Italien fortalte han, at han havde fundet Silkevejen og mødt datidens mægtigste mand i verden, Kublai Khan (Benedict Wong).

Netop mødet med grundlæggeren af Yuan-dynastiet og herskeren over hele det Mongolske kejserdømme bragte Marco Polo ind i en verden af grådighed, forræderi, seksuelle intriger og rivalisering.

Det var ventet, at der skulle komme en Marco Polo sæson 3, men grundet manglende interesse fra Netflix-brugerne, trækker streaminggiganten nu stikket på serien.

Du kan fortsat se Marco Polo sæson 1 og sæson 2 på Netflix.

 

Nyere artikler