Kategorier
BREAKING FILM

‘Magic Mike’ er nu på Netflix

Det stjernebesatte amerikanske drama om stripperen Magic Mike er nu på Netflix.

I filmen følger vi Mike (Channing Tatum), som er en mand med mange talenter: Han bygger tage, laver biler og designer møbler om dagen – og om natten arbejder han som mandestripper. Han er intet mindre end magisk på en scene og har i mange år været kongen af Club Xquisite.

En dag kommer den unge Adam (Alex Pettyfer) til byen og Mike ser potentiale i ham.  Inden længe er Adam – der nu har fået tilnavnet ‘The Kid’ – også en stjerne i G-streng, og det vilde natteliv med sex, stoffer og alkohol kan begynde.

SE LISTEN OVER DE NYE FILM PÅ NETFLIX

Også Matthew McConaughey og Cody Horn er at finde i filmen Magic Mike, som er løst baseret på skuespilleren Channing Tatums fortid som mandlig stripper.

Filmen er instrueret af Steven Soderbergh, som også har stået bag ‘Oceans Eleven’, ‘Traffic’, ‘Sex, løgn og videobånd’, ’Traffic’ og ’Erin Brockovich’

Da Magic Mike kom i de danske biografer i 2012 var det danske anmelderkorps meget positive og hovedparten af anmelderne gav filmen 4 stjerner. Politiken skrev: “Channing Tatum har sin bedste og mest personlige rolle hidtil i Steven Soderberghs charmerende stripperkomedie.”

BT skrev: “Dialogen er skarp og mundret. Koreogran og fotograferingen af samme er intet mindre end perfekt. Og selvom historien ikke ligefrem er banebrydende, så fungerer den hele vejen.”

Magic Mike kom på Netflix den 1. maj 2014

Se traileren til Magic Mike

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.