Kategorier
BREAKING SERIER

3. sæson af Spielberg-serien ‘Falling Skies’ på Netflix

OPDATERET 6. april 2016: Serien Faling Skies er nu tilbage på Netflix Danmark, efter at have været væk i en længere periode. 

Der er helt sikkert mange fans af Steven Spielberg-serien Falling Skies, som gnider sig i hænderne over udsigten til endnu en fantastisk sæson af sci-fi serien på Netflix.

Den nye sæson af Falling Skies garanterer mere action og endnu flere fremmede væsener fra rummet, som skal snart vise sig at blive en endnu større udfordring for menneskeheden. For ud over den udmattende kamp, de selv kæmper mod de fremmede fra rummet – så peger meget i retning af at en ny og endnu farligere krig snart ser dagens lys her på Jorden.

Det er fortsat Steven Spielberg, der producerer Falling Skies og her i 3. sæson har Spielberg ladet sig inspirere af den gammel gyser film The Tingler fra 1959.

Glæd dig til at se 3. sæson af Falling Skies, som kom på Netflix den 1. maj 2014 – og er du endnu ikke begyndt på serien, så ligger de to første sæsoner også på streamingtjenesten.

Til juni får 4. sæson af Falling Skies i øvrigt premiere på den amerikanske kabel tv-kanal TNT.

Se traileren til 3. sæson af Falling Skies

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.