Kategorier
FILM

Lovestruck: The Musical på Netflix

Den hyggelige tv-film “Lovestruck: The Musical” er nu på den danske Netflix.

“Lovestruck: The Musical” fortæller historien om Harper (Jane Seymour), en af de bedste Broadway-dansere nogensinde. En uheldig skade bliver skyld i, at hun må forlade rampelyset for i stedet at bruge tiden på at arbejde som koreograf og på at opdrage sin datter, Mirabella (Sara Paxton)og få hende til at blive en lige så stor stjerne som hun selv var. Mirabellas planer går imidlertid i en anden retning og hun ønsker at blive gift. Derfor beslutter hun sig for at forlade en stor produktion, hvor hun er hovedperson i. Harper vil nu gøre alt for at sætte en stopper for bryllupsplanerne og overbevise Mirabella om, at hun ikke skal opgive en lovende karriere for kærlighedens skyld.

Der er tale om film, som udelukkende er lavet til kabel tv, hvilket kan ses på kvaliteten og filmen lægger sig i den grad op ad “Mamma Mia”. Alligevel er der tale om en fin film med masser af fed musik og man er bestemt godt underholdt i de halvanden time filmen vare.

“Lovestruck: The Musical” kom på Netflix Danmark den 1. februar 2014. Du kan se filmen på Netflix HER

Se traileren til “Lovestruck: The Musical”

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.