Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Lilyhammer tilbage på Netflix med sæson 3

Så er 3. sæson af den populære norsk-amerikanske gangsterserie Lilyhammer klar på Netflix.

Omdrejningspunktet er igen den tidligere gangster Frank ‘The Fixer’ Tagliano (Steven van Zandt), der er sendt til Lillehammer i Norge af FBI, som en del at et vidnebeskyttelsesprogram. Han har nemlig angivet sin tidligere chef, en magtfuld mafiaboss til myndighederne og er derfor fredløs i New York.

Hans planer om dels at forsvinde for hans fjender, dels at komme væk fra kriminalitet ved at starte på en frisk i den lille norske by, Lillehammer lykkedes ikke helt. Frank – eller Giovanni Henriksen som han hedder nu – styrer efter kort tid hele Lillehammers underverden.

Her i 3. sæson rejser Roar (Steinar Sagen), en af Franks trofaste hjælpere, til Brasilien for at mødes med en kvinde, han har lært at kende på internettet. Han ender dog hurtigt i problemer og som altid må hans bror, Torgeir (Trond Fausa) og Frank redde ham. Samtidig dukker et spøgelse fra Franks fortid i USA op i Lillehammer. Han ser store muligheder i Lillehammer – spørgsmålet er bare, om byen er stor nok til både ham og Frank.

Steven van Zandt er kendt som ‘Little Steve’ fra Bruce Springsteens E-Street Band og det er lykkedes ham, at få ‘The Boss’ – selveste Bruce Springsteen – med i 3. sæson af Lilyhammer i en gæsterolle, som Franks italienske bror.

Billede fra Lilyhammer 3
Steven van Zandt i midten med Bruce Springsteen på højre side og Sopranos-skuespilleren Tony Sirico på venstre side. Foto: NRK

SE ALLE DE ANDRE SERIER NYHEDER PÅ NETFLIX

Glæd dig til 8 nye spændende afsnit af denne skæve serie, der er den største norske seriesucces nogensinde. Lilyhammer er solgt til mere end 150 lande og serien har vundet flere priser. Seneste Best International Comedy Series og Van Zandt prisen som Best Actor in a Comedy ved Monte Carlo TV Festival.

Lilyhammer er lavet i et samarbejde mellem Netflix og den norske tv-station NRK.

3. sæson af Lilyhammer kom på Netflix den 21. november 2014. Lige nu kan du også både første og anden sæson på Netflix.

Se traileren til 3. sæson af ‘Lilyhammer’

http://youtu.be/JX1q4NELuvU

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.