Kategorier
BREAKING SERIER USA

‘Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.’ på Netflix USA

Så er den længe ventede spin-off serie til filmene Marvel’s The Avengers kommet på Netflix USA. Serien hedder Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. (Strategic Hazard Intervention Espionage Logistics Directorate) og udspiller sig tidsmæssigt efter det episke slag som begyndte i Marvel´s The Avengers.

Efter kampen om New York er verden forandret for altid og Agent Phil Coulson, hvis død i The Avengers tilsyneladende var en undvigelsesmanøvre, sammensætter derfor et team af specialagenter bestående af en kampekspert, en videnskabsmand og en computerhacker, som alle er enestående indenfor deres felt.

SE ‘MARVEL’S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.’ PÅ VIAPLAY – GRATIS I 30 DAGE

Sammen undersøger de alle nye, ukendte fænomener og beskytter os almindelige fra det ekstraordinære. Men svarene giver endnu flere spørgsmål, noget som får konsekvenser i hele Marvel universet: Hvem er ”The Clairvoyant”? Hvad er Hydras plan? Og det vigtigste spørgsmål af alle: hvem kan man stole på?

SÅDAN KOMMER DU TIL AT SE NETFLIX USA

S.H.I.E.L.D.-fænomenet er skabt af tegneseriegiganten Marvel, som siden 1965 i film og tegneserier har benyttet organisationen til at bekæmpe ’det onde’. Og nu puster ”The Avengers”-instruktør Joss Whedon altså nyt liv i universet igen. Til stor begejstring for den massive fanskare verden over.

Første sæson af Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. kom på Netflix USA den 21. november 2014.

Serien ligger også på ViaPlay. PRØV VIAPLAY GRATIS I 30 DAGE – INGEN BINDING!

Se traileren til ‘Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.