Kategorier
BREAKING FILM USA

George Clooney i ‘The Ides of March’ på Netflix Canada

Den stjernespækkede politiske thriller The Ides of March, som på dansk fik titlen Kamæleonen, kan nu ses på bl.a. Netflix Canada, Norge, Holland mv.

Det er George Clooney, der har skrevet og selv instrueret The Ides of March, hvor han selv spiller senator Morris, der stiller op som demokraternes præsidentkandidat i Ohio.

Den unge pressesekretær Stephen Myers (Ryan Gosling) får ansvaret for kampagnen, der skal gøre Morris til præsidentkandidat. Stephen er dygtig, ambitiøs og overbevist om, at Morris er den rette mand til jobbet.

Myers fanges imidlertid i et politisk magtspil, da rivalens kampagneleder Tom Duffy (Paul Giamatti) begynder at manipulere og knuse Meyers’ idealisme og tro på sin kandidat.

Hvis du kunne lide Netflix-serien House of Cards, så vil du helt sikkert elske The Ides of March.

SÅDAN SER DU NETFLIX CANADA / NORGE / USA

Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og Berlingeskes anmeldere gav hver filmen 5 stjerner (ud af 6). Jyllands-Postens anmelder skrev: “…en voldsomt underholdende og stærkt fortalt politisk thriller og ikke mindst båret af eminent filmhåndværk.” 
The Ides of March (Kamæleonen) kom på Netflix Canada og Norge den 22. november 2014. 

Se traileren til The Ides of March

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.