Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

The LEGO Movie på Netflix – men kun på engelsk

Blot ti måneder efter premieren i de danske biografer er den første LEGO biograffilm nogensinde The LEGO Movie nu klar på Netflix Danmark.

Men inden du bliver alt for begejstret og bænker familiens yngste foran fjernsynet, så vær opmærksom på at det er den engelske version, der ligger på Netflix. Der er kun engelsk tale og danske undertekster. Hvilket i vores øjne virker temmelig tåbelig: Hvor mange børn i målgruppen forstår engelsk og kan læse underteksterne?

The LEGO Movie er historien om Emmet, en helt almindelig, regel-følgende, fuldstændig gennemsnitlige LEGO-figur, der ved en fejl bliver identificeret som den fyr, som skal redde hele verden.

Emmet bliver ført ind i et fællesskab af fremmede mesterbyggere, der alle har det fælles mål at stoppe den onde tyran Lord Business, som er indædt modstander af al leg og kreativitet. Med hjælp fra den gamle troldmand Vitruvius, en ung kvinde ved navn Grafittitøs og selveste Batman drager Emmet på en uventet og farefuld mission, som både bliver spændende og farlig. En rejse, han er håbløst uforberedt på.

Hele familien kan glæde sig til et forrygende eventyr, med sjov for de mindste og humor for de voksne. BT gav LEGO Filmen 5 stjerner, da den kom i de danske biografer i februar 2014 og skrev “… bekymring for ’hollywoodfisering’ af klods-universet gøres til skamme i dette ret så underholdende og skøre eventyr med mange lag.”

Det er folkene bag Det Regner Med Frikadeller, der står bag The LEGO Movie.

Flixnyt mener: Film for børn skal være med dansk tale!

Du sender heller ikke dine børn ind i en legetøjsbutik i England med danske kroner på lommen.

Netflix, det er en ommer!

The LEGO Movie kom på Netflix den 23. december 2014 – perfekt til familieunderholdning i juledagene – hvis den altså havde været på dansk.

Se traileren til ‘ The LEGO Movie

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.