Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

Rolling Stones dokumentar ‘Shine A Light’

Nu har du muligheden for at komme helt tæt på det legendariske rockband, Rolling Stones i dokumentarfilmen Shine A Light på Netflix.

Det er den Oscar-belønnede instruktør Martin Scorsese, der står bag Shine A Light. Filmen beskrives som den ultimative dokumentar om og med verdens største rockband.

Scorsese har optaget store dele af filmen over to dage i forbindelse med Rolling Stones’ optræden på det legendariske The Beacon Theater i New York i efteråret 2006. De afbrød deres ‘A Bigger Bang’ turné for at give en helt speciel koncert med gæster som blues-legenden Buddy Guy, Jack White fra The White Stripes og sangerinden Christina Aguilera.

I Shine A Light kommer vi desuden bag scene og får interviews og arkivmateriale fra hele bandets lange karriere siden starten i London i 1962. Med Scorseses egene ord, vil du se sider af det legendariske rockband, som du ikke har set før.

De danske anmeldere delte både 5 og 6 stjerner ud, da de anmeldte filmen i 2008. BT gav den 6 stjerner og skrev “Du vil blive blæst op ad bagvæggen og forlade biografer som et bedre menneske.”

Shine A Light kom på Netflix den 20. december 2014.

Se traileren til ‘Shine A Light’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.