Kategorier
BREAKING SERIER

“House of Lies” – Ny komedieserie på Netflix

Første sæson af den prisbelønnede dramakomedieserie “House of Lies” er netop kommet på Netflix Danmark.

Serien er baseret på den tidligere topkonsulent Martin Kihns bog “House of Lies: How Management Consultants Steal Your Watch and Then Tell You the Time”, der handler om hans tid i et konsulentfirma, hvor alt kan lade sig gøre.

I “House of Lies” følger vi den charmerende og hurtig talende Marty Kaan (Don Cheadle), som er chef-konsulenten i The Pod. En lille gruppe konsulenter som også består af Jeannie (Kristen Bell), Clyde (Ben Schwartz) og Doug (Josh Lawson). Vi følger hvordan denne lille gruppe bliver sendt ud til forskellige virksomheder, hvordan de arbejder og hvordan de præsenterer deres forslag for virksomhedsledelsen. Oplev masser af sex, løgne og korruption i alle 12 afsnit fra første sæson hvor den amerikanske virksomhedskultur i den grad sættes på spidsen.

“House of Lies” fik premiere på den amerikanske kabel tv-kanal Showtime i 2012, hvor man i øjeblikket (januar 2014) er i gang med 3. sæson.

Første sæson, som består af 12 afsnit, kom på Netflix Danmark den 29. januar 2014. Se serien HER

Don Cheadle modtog en Golden Globe i 2013 for sin indsats som Marty i serien “House of Lies”

Se traileren til 1. sæson af “House of Lies”

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.