Kategorier
FILM

“The King of the Streets” – Kinesisk action på Netflix

“The King of the Streets” fremhæver sig selv som værende “Kina’s første street-fighting film” og i materialet fortælles det, at vi følger den virkelige kampsporstudøver Yue Song i kamp mod 10 af verdens bedste udøvere i hver deres disciplin, hvad enten det er MMA, Jiu-jitsu, Jeet Kune Do eller Thai boksning.

Yue Song spiller den unge Yue Feng, som har helt fantastiske evner som gade fighter. Han stopper ikke før modstanderne er besejret – lige indtil han under en kamp kommer til at slå en af sine modstandere ihjel. Feng sendes i fængsel og efter otte år bag tremmer er han ikke længere den samme mand. Yue Feng ønsker i stedet at leve et mere fredfyldt liv uden gadekampe, men da hans broderskab opløses og familiemedlemmer myrder, ser han ingen anden udvej end at finde sin indre kriger frem igen for at sikre at retfærdigheden sker fyldest.

Flixnyt mener: “The King of the Streets” har ikke vundet nogle priser og det forstår man godt. Som så ofte i kampsportfilm, så er det ikke handlingen, der har fået størst opmærksomhed. Det har derimod filmens kampscener og selv om der er langt imellem dem i den første halvdel af filmen, er der til gengæld så meget mere i den sidste halvdel. Har du brug for lidt action og elsker du kampsports film, så kan du roligt se “The King of the Streets”. Hvis kampsport ikke lige er dig, kan du rolige gå videre til den næste film: Du går ikke gået glip af noget!

“The King of the Street” fik premiere på Netflix Danmark den 27. januar 2014

Se traileren til “The King of the Streets”

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.