Kategorier
BREAKING KOMMENDE FILM & SERIER NYHEDER

Se traileren til House of Cards sæson 5

Nedtællingen er i gang til House of Cards sæson 5 og nu er Netflix klar med en helt ny trailer til serien. Du kan se den nederst i denne artikel.

De første meldinger om den nye sæson fik vi i januar, på dagen hvor alle verdens tv-stationer har sendt direkte fra Washington DC i forbindelse med indsættelsen af Donald Trumph som ny amerikansk præsident. Her kom Netflix med datoen for hvornår præsidenten over dem alle, Frank Underwood vender tilbage på Netflix.

Det sker noget senere end vi har set det de senere år, hvor serien har haft sæson-premiere i februar og marts. I år skal vi bruge de sidste forårsdage i selskab med Frank og Claire Underwood for House of Cards sæson 5 har eksklusiv premiere på Netflix den 30. maj 2017.

På rollelisten ses Golden Globe-vinderne Kevin Spacey (som Francis Underwood) og Robin Wright (som Claire Underwood), hvis to karakterer altid har været hinandens stærkeste allierede – men hvor der efterhånden er kommet ridser i lakken i forholdet mellem de to.

house-of-cards-season-5-Netflix
Frank og Claire vender tilbage i House of Cards sæson 5 den 30. maj 2017

House of Cards sæson 5 på Netflix

Der er endnu ikke sluppet noget ud om, hvad den nye sæson kommer til at handle om.

Som sædvanligt holder Netflix kortene tæt til kroppen, men ifølge den nyeste trailer kan det være, at Francis og Claire finder sammen igen i kampen for den ultimative magt. Og intet tyder på, at de er tilfredse med at vinde valgkampen i 2016.

“Borgerne ved ikke, hvad der tjener dem bedst. Det gør jeg.” lyder det fra Frank Underwood.

House of Cards er en af de populæreste serier på Netflix og serien blev den første streamingserie til at vinde en Emmy-pris. Det skete ved Emmy-uddelingen i 2013.

House of Cards sæson 5 kommer på Netflix den 30. maj 2017, hvor alle afsnit vil være tilgængelig fra kl. 9 om formiddagen.

Se den nye trailer til House of Cards sæson 5

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.