Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Elementary sæson 4 på Netflix

Så kan alle fans af Sherlock Holmes godt begynde at glæde sig. Elementary sæson 4 er nu på Netflix.

Elementary er en moderne udgave af historien om den legendariske detektiv Sherlock Holmes.

Sherlock Holmes (Jonny Miller) er faldet i unåde i London og efter en omgang narkoafvænning flygter han til Manhattan, hvor hans stenrige far desværre tvinger ham til at udleve lidt af et mareridt. Han sørger for at sønnen får selskab – døgnet rundt – af den på alle måder ædruelige og sobre doktor Jane Watson (Lucy Liu).

Elementary sæson 4 på Netflix

Her i Elementary sæson 4  får trusler Sherlock til at kæmpe for at komme ind i varmen igen hos politiet i New York, da hans far, som er som en fremmed for ham, ankommer til byen.

Serien er skabt af Robert Doherty, der har givet Arthur Conan Doyles klassiske figurer en makeover og har ført dem frem til det 21. århundrede.

Elementary-season-4
Elementary sæson 4 kan nu streames på Netflix

Hvornår kommer Elementary sæson 5 på Netflix?

Hvis du allerede har se alle 24 afsnit af sæson 4 er du sikkert helt klar på, at kaste dig over Elementary sæson 5.

Den gode nyhed er, at der kommer endnu en sæson, men den dårlige er, at du desværre må væbne dig lidt med tålmodighed. Sæsonen kører fortsat på amerikansk tv og derfor skal vi ikke regne med at se sæson 5 på Netflix før til maj 2018.

Elementary på Netflix

Der er indtil videre lavet fem sæsoner af serien – sæson 5 kører netop nu (maj 2017) på den amerikanske tv-station CBS. Meget tyder heldigvis på, at der også kommer en Elementary sæson 6. Der er dog endnu ikke er kommet en officiel udmelding fra CBS.

Men selv om serien fortsætter er det ikke sikkert, at makkerparret Sherlock og Jane fortsætter. I hvert fald ikke hvis man skal tro det amerikanske magasin EW, der har talt med seriens bagmand Rob Doherty.

Elementary sæson 4 kom på Netflix Danmark den 1. maj 2017, hvor også de tre første sæsoner ligger.

Se traileren til Elementary sæson 4

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.