Kategorier
BREAKING FILM & SERIER FILM OG SERIE NYT NYHEDER

Hvornår kommer 2. sæson af ‘Homeland’ på Netflix?

Mindst et par gange om ugen får vi her på redaktionen spørgsmålet “Hvornår kommer 2. og 3. sæson af Homeland på Netflix?” Og det er bestemt meget forståeligt.

Siden første sæson af den prisvindende serie fik premiere på Netflix den 3. juni 2013, har fans af serien søgt efter de følgende sæsoner for at finde ud af, hvad der sker med den hjemvendte krigsfange Brody og den fyrede CIA agent, Carrie.

Første sæson af ‘Homeland’ efterlader os jo med en del ubesvarede spørgsmål. I anden sæson forsætter det spændende katten-efter-musen spil, som de to hovedpersoner har gang i.

Netflix har desværre endnu ikke meldt en officiel dato ud for, hvornår vi kommer til at se 2. og 3. sæson af ‘Homeland’ på streamingtjenesten. Meget tyder dog på, at det tidligst bliver omkring maj-juni 2014.

Herhjemme har DR nemlig stadig rettighederne til ‘Homeland’ og måske for at drille streaminggiganten lidt, har DR besluttet at vise de nuværende tre sæsoner af ‘Homeland’ inden rettighederne ryger.

Første afsnit vises den 24. februar 2014 kl. 15:00 – 16:40 på DR3 og herefter vises to afsnit af ‘Homeland’ om dagen de følgende 18 hverdage.

Optagelserne til 4. sæson af ‘Homeland’ begynder i maj og forventes at få premiere i USA på tv-kanalen Showtime i slutningen af september 2014.

Se traileren til Homeland 2:

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.