Kategorier
BREAKING DOKUMENTAR

‘Me, myself & Martin Laursen’ dokumentar på Netflix

Nu er dokumentaren ‘Me, myself & Martin Laursen’  kommet på den danske Netflix.

Her møder vi forboldspilleren Anthony Tullberg, der aldrig fik den gloværdige fodboldkarriere, som han havde ønsket sig.

Anthony Tullberg spillede foran få hundrede mennesker, hvilket til hans store ærgrelse slet ikke var så mange tilskuere, som Martin Laursen spillede foran. Og det på trods af, at de er lige gamle, lige høje, vejer det samme og begge er højrebenede. Tullberg spørger derfor sig selv: “Hvorfor er det ham, som er stjerne, når det burde være mig?”

Det bliver starten på en film, hvor Anthony prøver at forstå hvem Martin Laursen er. Både mennesket og fodboldspilleren. Han graver dybt i Martins karriere, hvor han udspørger tidligere kollegaer og trænere som Michael Laudrup, Paolo Maldini, Morten Olsen, Carlo Ancelotti, Martin Jørgensen, Zlatan Ibrahimovic samt adskillige andre stjerner fra fodboldens verden, om Martin Laursens styrker og svagheder.

Filmen giver et indblik i fodboldverdenen, som vi ikke har set før, samtidig med at vi får en fantastisk billede af Martin Laursen. Se filmen på Netflix HER

Se traileren til ‘Me, myself & Martin Laursen’

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.