Kategorier
BREAKING FILM

Hachi: A Dog’s Tale (En Ven For Livet)

Richard Gere har hovedrollen i Hachi – A Dog’s Tale (En Ven For Livet) – et rørende drama fra 2009, der nu kan ses på Netflix.

På vej hjem fra universitetet får professor Wilson (Richard Gere) øje på en forladt hundehvalp ved togstationen og han beslutter sig for at tage atika-hvalpen med hjem. Den får navnet Hachiko og det varer det ikke længe, før hund og ejer er uadskillelige.

Hver dag ved samme tid kommer Hachiko sin herre i møde ved togstationen, og hunden bliver et højt elsket medlem af familien.

Men en dag venter Hachiko forgæves, da professoren uventet dør af et hjerte anfald og ikke kommer med toget. På trods af dette venter han troligt på sin ejer hver dag de næste ti år.

Hans skæbne berører mange af de mennesker, der har sin gang på stationen, og de hjælper hunden med mad og kærlige ord.

SE LISTEN OVER ALLE FILM-NYHEDERNE PÅ NETFLIX

Filmen er instrueret af den svenske instruktør, Lasse Hallström.

Hachi – A Dog’s Tale (En Ven For Livet) er en amerikansk genindspilding af en japansk film og er baseret på en sand historie fra perioden 1924 til 1935. Der er rejst en bronzestatue af Hachiko ved Shibuya-stationen i Tokyo.

Hachi – A Dog’s Tale (En Ven For Livet) kom på Netflix den 15. juli 2016.

Se traileren til Hachi – A Dog’s Tale (En Ven For Livet)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.