Kategorier
BREAKING FILM

Sex and the City -The Movie

Find du dine Manolo Blahniks frem og snup en cosmopolitan for de fire New Yorker-kvinder, Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte, er tilbage – med den romantisk komedie fra 2008, Sex And The City – The Movie, der nu kan ses på Netflix.

Filmen er baseret på den successerien af samme navn, og den genoptager historien fire år efter seriens afslutning.

New Yorker-silden Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) og hendes toptjekkede veninder Samantha (Kim Cattrall), Miranda (Cynthia Nixon) og Charlotte (Kristin Davis) ved alt om mode, restauranter og hvad der er hot lige nu, men kærligheden kniber det mere med.

Carrie er dog nu i et fast forhold med hendes store kærlighed Mr. Big (Chris Noth), og deres bryllupsplaner begynder at tage form. Hun planlægger den store begivenhed med veninderne, men pludselig må Carrie sande, at det virkelige liv ikke er som et eventyr.

SE LISTEN OVER DE NYESTE FILM PÅ NETFLIX

Sex And The City – The Movie på Netflix

Berlingske gave filmen 5 stjerner og skrev: “Det er langt fra et mesterværtk, men lækkert ser det ud. Seriens kernepublikum vi uden tvivl elske filmen. En romantisk komedie med kant, sjæl og sexede sjofelheder.”

Sex And The City – The Movie kom på Netflix den 15. juli 2016.

Se traileren til Sex And The City – The Movie

https://www.youtube.com/watch?v=vcagaxSG3Y4

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.