Kategorier
BREAKING FILM

Flypaper på Netflix

Den amerikanske film fra 2011, Flypaper med blandt andre Ashley Judd og Patrick Dempsey i hovedrollerne, kan nu ses på Netflix.

På en tilsyneladende normal eftermiddag går Tripp Kennedy (Patrick Dempsey) ind i sin bank tæt på lukketid, men samtidig indleder to forskellige grupper af bankrøvere ubevidst hvert sit røveri mod banken.

De to bander starter et skyderi og Tripp forsøger at beskytte bankkasseren Kaitlin (Ashley Judd), en smart og køn pige, med et hoved fyldt med primtal. Da banderne indleder en form for våbenhvile, står det klart at den ene gruppe består af professionelle bankrøvere mens den anden er en flok glade amatører ledet af “Peanut Butter” (Tim Blake Nelson) og ”Jelly” (Pruitt Taylor Vince) – men snart sætter bankens sikkerhedssystem ind og alle er fanget i banken.

Efterhånden som aftenen udvikler sig, opstår et løssluppent spil katten efter musen, hvor Tripp og Kaitlin forsøger at løse situationen, undgå at blive dræbt og ikke mindst undgå at forelske sig …

SE LISTEN OVER ALLE FILM-NYHEDERNE PÅ NETFLIX

Fuld af non-stop action, spænding, twists, overraskelser og hyle-morsomme øjeblikke, Flypaper er alt andet end en almindelig film om et bankkup, som du ikke må gå glip af!

Filmen er instrueret af Rob Minkoff.

Flypaper kom på Netflix den 15. juli 2016.

Se traileren til Flypaper

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.