Kategorier
BREAKING FOR BØRN

Den Bestøvlede Kat På Eventyr sæson 3 på Netflix

DreamWorks animationsserien, Den Bestøvlede Kat På Eventyr sæson 3 kan nu ses eksklusivt på Netflix.

Du kender sikkert Den Bestøvlede Kat fra Shrek-filmene 2, 3 og 4, men nu får verdens bedste sværdsvingende kat, kvindebedårer og mælkeconnaisseur sin helt egen serie på Netflix.

Den Bestøvlede Kat På Eventyr er fyldt med vovede eventyr, flotte støvler og masser af sjov! Den fantastiske computeranimerede verden med nye figurer, eksotiske steder og sagnomspundne fortællinger, man ellers kun finder i eventyrbøgerne, vil tryllebinde hele familien. Intet kan lægge en dæmper på denne berømte og meget modige kat. Okay, måske en hårbolle.

Den Bestøvlede Kat På Eventyr på Netflix

Serien er med i den række af nye animationsserier som DreamWorks laver eksklusivt til Netflix. Blandt de andre serier er Dragerytterne: Kapløb til kanten og DinoTrux.

SE FLERE NETFLIX NYHEDER TIL BØRNENE

Den Bestøvlede Kat På Eventyr sæson 3 kom på Netflix den 16. juli 2016, hvor den naturligvis kan ses med både dansk tale og på original sproget.

Se en præsentation for Den Bestøvlede Kat (Engelsk)

 

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.