Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Seriepremiere: Gotham på Netflix

Så kom den nye storserie Gotham endelig på Netflix.

Gotham fortæller historien om forbryderparadiset Gotham City. Byen, der er hjemby for superhelte som Batman og Catwoman, samt superskurke som Jokeren, Pingvinen og Gækkeren.

Serien begynder dog på et tidspunkt hvor Bruce Wayne (David Mazouz), bare er en ung knægt og Selina Kyle (Camren Bicondova), bare en lille pige – og ingen endnu har hørt om hverken Batman eller Catwoman.

Omdrejningspunktet i Gotham er den unge og modige politimand, James Gorden (Ben McKenzie) og dennes nye partner, Harvey Bullock (Donal Logue), der får til opgave at opklare mordet på Bruce Waynes forældre, som brutalt myrdes, efter at de sammen med Bruce, har været en tur i biografen.

Den tolv årige dreng overværer nedskydningen af forældrene, men får lov til at leve og dermed er historien om Batman sat i gang.  James Gordon fornemmer, at der er et uforklarligt bånd mellem dem og gribes af drengens uhyggelige tab, og sværger, at han vil finde morderen. Han arbejder sig ned igennem Gothams korrupte underverden og møder her en række personligheder, som inden længe udvikler sig til Gothams mest legendariske skurke.

Gotham på Netflix

Der er indtil videre lavet 2 sæsoner af Gotham og sæson 2 vises lige nu (efteråret 2015) på den amerikanske tv-station FOX.

Gotham sæson 1 kom på Netflix den 24. oktober 2015.

Se traileren til Gotham

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.