Kategorier
NETFLIX SERIER SERIER

Hemlock Grove sæson 3 på Netflix

Så kom Hemlock Grove sæson 3 på Netflix og der er lagt op til noget af en afslutning på den populære gyserserie.

I Hemlock Grove sæson 3 er vi tilbage i den lille søvnige by, Hemlock Grove i Pennsylvania, hvor ondskaben gemmer sig lige for øjnene af dig og hemmeligheder er hverdagskost. En del af hemmelighederne kan dog føres til  overklassefamilien Godfrey, der er anført af moderen Olivia (Famke Janssen) og hendes svoger og elsker Norman (Dougray Scott), samt hendes to børn, den datteren Shelley (Madeleine Martin) og sønnen Roman (Bill Skarsgård).

Familien Godfrey er fortsat ikke meget for Peters venskab med sigøjneren Peter (Landon Liboiron). De to unge mænd står sammen overfor nye, farlige og uforudsete forhindringer – og selvom ingen af dem er glad for det, må de for en stund glemme deres menneskelige kvaliteter og lukker den indre dæmon ud.

Sidste sæson af Hemlock Grove

Billede fra Hemlock Grove sæson 3. Kilde: Netflix
Billede fra Hemlock Grove sæson 3. Kilde: Netflix

Hemlock Grove sæson 3 bliver den sidste sæson i serien og ifølge producer Eli Roth vil man gerne give fans af serien en flot finale, der bliver endnu mørkere end vi har set tidligere.

Politiken har tidligere givet serien 4 stjener og skrevet, at “’Hemlock Grove’ er et topprodukt inden for gruppen af lignende (vampyr)serier.”

Hemlock Grove på Netflix

Hvis du endnu ikke er begyndt på serien kan du sagtens nå at få det hele med. De to første sæsoner ligger nemlig også på streamingtjenesten.

Hemlock Grove sæson 3 kom på Netflix den 23. oktober 2015.

Se traileren til Hemlock Grove sæson 3

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.