Kategorier
NETFLIX SERIER SERIER

Gossip Girl på Netflix

Så er den længe ventede 6. og sidste sæson af den amerikanske dramaserie Gossip Girl endelig på Netflix Danmark.

Vi er tilbage i Manhattans Upper East Side, hvor sladder styrer dagsordenen. Serien tag-line er da også: “Du er ingenting, før der bliver snakket om dig!”

Kristen Bell lægger stemme til den hemmelige blogger, Gosspi Girl, der fortæller handlingen i serien, der foregår på en eksklusiv kostskole i New York City. I centrum for intrigerne står Serena van der Woodsen (Blake Lively) og Blair “Queen B” Waldorf (Leighton Meester) og deres venskab/fjendskab.

Her i 6. sæson er Serena forsvundet og hendes venner frygter det værste. De kan ikke i deres vildeste fantasi regne ud hvor de vil ende med at finde hende. Queen B har erklæret sin kærlighed til Chuck (Ed Westwick), men vil det være nok til at vinde imperiet tilbage igen? Lonely Dan (Penn Badgley) har skrevet en ny alt-afslørende bog, som ser ud til at skabe endnu større problemer end den første – og denne gang er han ikke interesseret i anonymitet og Nate (Chace Crawford) har planer om at røbe Gossip Girl‘s sande identitet.

SE ALLE SERIE-NYHEDERNE PÅ NETFLIX HER

Det hele ender i et fashionabelt og mindeværdigt farvel i afsnittet ‘New York, I Love You XOXO’, hvor alle figurene fra Upper East Side er sammen til den sidste gallafest, hvor Gossip Girls chokerende identitet endelig afsløres.

Gossip Girl på Netflix

Gossip Girl er baseret på Cecily von Ziegesar serie af ungdomsbøger under samme navn.

6. og sidste sæson af Gossip Girl kom på Netflix den 1. januar 2015 og dermed ligge hele serien på Netflix Danmark.

Se traileren til 6. sæson af Gossip Girl

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.