Kategorier
FOR BØRN

Seriepremiere: ‘Ultimate Spider-Man’ på Netflix

Så er der godt nyt til alle små Spider-Man fans: Den amerikanske animerede tv-serie Ultimate Spider-Man fra 2012 kan nu streames på Netflix Danmark.

I Ultimate Spider-Man følger vi den 16-årige Peter Parker, der kun har været Spider-Man i et år. Han har reddet liv og kæmpet mod superskurke, men han har stadig meget at lære, før han er en fuldgyldig superhelt. Samtidig har han svært ved at balancere mellem udfordringerne i skolen og de ekstraordinære ufordringer, som kræver at være en superhelt.

Direktøren i S.H.I.E.L.D og verdens bedste betjent, Nick Fury inviterer derfor Peter Parker til at træne i S.H.I.E.L.D.-organisationen. Her han kan træne sammen med fire andre teenagesuperhelte: Nova, White Tiger, Power Man og Iron Fist, for at blive de ultimative superhelte i det største actioneventyr nogensinde.

Ultimate Spider-Man er baseret på Marvels tegnerserien af samme navn og indeholder desuden elementer fra Marvels Ultimate serie. Der er indtil videre tre sæsoner i Ultimate Spider-Man, hvoraf den første nu kan ses på Netflix.

Første sæson af Ultimate Spider-Man, der består af 22 afsnit, kom på Netflix den 1. januar 2015.

Se traileren til 1. sæson af ‘Ultimate Spider-Man’ (Engelsk)

http://youtu.be/blqtSGHfFlc

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.