Seriepremiere: ‘Ultimate Spider-Man’ på Netflix

Seriepremiere: ‘Ultimate Spider-Man’ på Netflix

Så er der godt nyt til alle små Spider-Man fans: Den amerikanske animerede tv-serie Ultimate Spider-Man fra 2012 kan nu streames på Netflix Danmark.

I Ultimate Spider-Man følger vi den 16-årige Peter Parker, der kun har været Spider-Man i et år. Han har reddet liv og kæmpet mod superskurke, men han har stadig meget at lære, før han er en fuldgyldig superhelt. Samtidig har han svært ved at balancere mellem udfordringerne i skolen og de ekstraordinære ufordringer, som kræver at være en superhelt.

Direktøren i S.H.I.E.L.D og verdens bedste betjent, Nick Fury inviterer derfor Peter Parker til at træne i S.H.I.E.L.D.-organisationen. Her han kan træne sammen med fire andre teenagesuperhelte: Nova, White Tiger, Power Man og Iron Fist, for at blive de ultimative superhelte i det største actioneventyr nogensinde.

Ultimate Spider-Man er baseret på Marvels tegnerserien af samme navn og indeholder desuden elementer fra Marvels Ultimate serie. Der er indtil videre tre sæsoner i Ultimate Spider-Man, hvoraf den første nu kan ses på Netflix.

Første sæson af Ultimate Spider-Man, der består af 22 afsnit, kom på Netflix den 1. januar 2015.

Se traileren til 1. sæson af ‘Ultimate Spider-Man’ (Engelsk)

http://youtu.be/blqtSGHfFlc