Kategorier
BREAKING FOR BØRN NYHEDER

Disney’s Frost (Frozen) på Netflix

Opdateret 20. oktober 2016: Frost er taget af Netflix igen. Dette skyldes formentlig, at Netflix ikke længere har rettigheder til at vise filmen. Vi skal nok holde dig opdateret, hvis Frost vender tilbage på Netflix. 

En af de bedste Disney animationsfilm i nyere tid: Frost (Frozen) er nu på Netflix.

Animationsfilmen Frost er den cooleste komedie-eventyr til nogensinde at komme på det store lærred. Filmen handler om prinsesserne Anna og Elsa vokser op som tætte søstre, og lillesøsteren Anna elsker, når Elsa bruger sine magiske kræfter til at skabe is, sne og kulde. Men da hendes evne bliver skyld i et uheld, beslutter deres forældre at skille de to søskende ad samt skjule Elsas kræfter for både omverdenen og Anna. 

Flere år senere er regentparret afgået ved døden, og Elsa skal krones som dronning samt genforenes med sin søster. Men hun kan ikke kontrollere sine kræfter. I raseri kommer hun til at indhylle kongeriget i evig vinter, og flygter langt op i bjergene. Anna, der en frygtløs optimist, beslutter sig for at danne par med ekstrembjergbestigeren Kristoffer og hans ven, rensdyret, Sven på en episk rejse for at finde Elsa, Isdronningen, og få en ende på den isende forbandelse.

Undervejs støder de på mystiske trolde, en sjov snemand kaldet Olaf, Mount Everrest agtige ekstremer og magi rundt om hver et hjørne. Anna og Krisstoffer kæmper mod elementer i en kamp for at redde kongeriget fra dets endeligt.

Frost er inspireret af H.C. Andersens klassiske eventyr Snedronningen’ om en ond dronning, der får små børn til at glemme barnetroen. Handlingen i Frost er mildest sagt markant anderledes, men genbruger Andersen-karakterens kolde evner som udgangspunkt for fortællingen. 

Frost kom på Netflix den 27. juni 2015, hvor den kan ses på både originale sproget og med dansk tale.

Se traileren til Frost

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.