Kategorier
BREAKING FILM

Eva Doesn’t Sleep på Netflix

Det argentinske drama,  Eva Doesn’t Sleep (Eva No Duerme) fra 2015 kan nu ses på Netflix.

Dette er den utrolige, men sandfærdige historie om den kontroversielle Eva Perón (Sabrina Machi) og hvad der skete med hende efter at hun døde af kræft kun 33 år gammel i 1952.

Eva Perón var på daværende tidspunkt Argentina første dame og med sit enorme arbejde for landets fattige også landets mest elskede person.

Hendes død lagde hele nationen i landesorg og hendes mand, den argentinske præsident Juan Perón besluttede derfor, at hendes lig skulle balsameres og udstilles. Arbejdet med at balsamere liget blev udført af Dr. Pedro Ara (Imanol Arias). Landets fattige valfartede de følgende år til hendes udstillede lig for at være tættere på Evita.

Tre år senere blev Argentina ramt af et militærkup og Juan Perón måtte flygte ud af landet, før han kunne nå at arrangerer transport af sin kones lig. Militær juntaen var så bange for magien omkring Evita, at de gemte liget af vejen og gjorde det ulovligt at nævne hendes navn. Dermed begyndte mere end to årties rejse for Evas lig, der gik igennem flere europæiske lande inden det til sidste kom tilbage til Argentina.

Filmen er instrueret af den argentinske instruktør Pablo Agüero.

Eva Doesn’t Sleep (Eva No Duerme) kom på Netflix den 20. oktober 2016.

Se traileren til Eva Doesn’t Sleep (Eva No Duerme)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.