Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: DC’s Legends of Tomorrow

Sæson 2 af DC Comics superhelte-serien Legends of Tomorrow kan nu ses på Netflix.

Når superhelte alene ikke er nok, har verden brug for legender.

Den mystiske tidsrejsende fra fremtiden Rip Hunter (Arthur Darvill) ved hvad der venter os i fremtiden og beslutter sig for at forene en usandsynlig gruppe af superhelte og skurke – her­un­der Fi­re­storm, Atom, Hvid Ca­nary, Hawk­girl, Cap­tain Cold, og He­atwa­ve – for at kon­fron­te­re en ustop­pe­lig trus­sel.

Ef­ter at de red­de­de ver­den, bli­ver det nu Le­gends of To­mor­row’s op­ga­ve at be­skyt­te sel­ve ti­den – for­tid, nu­tid og frem­tid. Det­te an­svar vil tage dem på tværs af hi­sto­ri­en, og sæt­te dem over for en trus­sel stør­re end ver­den no­gen­sin­de tid­li­ge­re har op­le­vet.

Den dan­ske sku­e­spil­ler Cas­per Crump spil­ler skurk i den­ne DC Co­mic se­rie, der la­der ka­rak­te­rer fra både The Flash og Ar­row mø­des.

Legends of Tomorrow optræder der således velkendte superhelte fra de to andre serier, men der kommer også helt nye superhelte til.

Glæd dig til at se Hawkgirl (Ciara Renée), Firestorm (Franz Drameh), Heat Wave (Dominic Purcell), Captain Cold (Wentworth Miller), Arrow (Stephen Amell) og mange andre DC superhelte.

DC’s Legends of Tomorrow på Netflix

Da serien vises sideløbende på amerikansk tv, kommer der et nyt afsnit på hver tirsdag frem til den 22. november, hvor alle afsnit af sæson 2 vil kunne ses på Netflix.

DC’s Legends of Tomorrow sæson 2 kom på Netflix den 20. oktober 2016.

Se traileren til DC’s Legends of Tomorrow sæson 2

https://www.youtube.com/watch?v=h4m7qvtKtZA

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.