Kategorier
BREAKING SERIER

Seriepremiere: Dicte på Netflix

TV2’s populære krimiserie, Dicte sæson 1 og 2 kan nu ses på Netflix.

Kriminalreporter Dicte Svendsen (Iben Hjejle) vender tilbage til barndomsbyen Aarhus med sin teenagedatter Rose (Emilie Claudius Kruse) for at starte på en frisk efter skilsmissen fra Roses far, Torsten (Lars Ranthe).

På lokalavisen Dagbladet skyr Dicte ingen midler for at finde frem til sandheden og giver ikke op, før hun finder den! Men Dictes ihærdighed er ofte en pestilens for politiets hovedefterforsker, John Wagner (Lars Brygmann).

Dictes både modige og følelsesmæssige indblanding i kriminalsagerne tager ofte en personlig drejning, som bringer hende tættere på den sandhed, hun søger allermest. Hendes egen.

Dicte på Netflix

Der er lavet i alt 3 sæsoner af krimiserien og ifølge TV2 blev sæson 3 også endestationen for den populære serie. Lars Brygmann, Dar Salim, Lærke Winther, Emilie Kruse og Ditte Ylva Olsen er alle enige om, at det er et vemodigt farvel til den lille serie-familie. Se mere her.

Dicte sæson 1 og 2 kom på Netflix den 1. januar 2016.

Se traileren til Dicte

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.