Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

Modern Family sæson 7 på Netflix

Den Golden Globe-vindende komedieserie, Modern Family sæson 7 kan nu ses på Netflix i Danmark.

Vi er tilbage hos Pritchett-klanen, der består af Jay (Ed O’Neill), som har to børn: Datteren Claire (Julie Bowen) og sønnen Mitchell (Jesse Tyler Ferguson).

Claire er husmor i en traditionel familie og gift med Phil (Ty Burrell), som hun har tre børn sammen med. Mitchell er bøsse og her i 5. sæson skal han giftes med Cameron (Eric Stonestreet), med hvem han har adopteret den lille vietnamesiske pige, Lily.

Modern Family er en gribende, ærlig og supersjov “mockumentary”, der sætter fokus på tidens mange forskellige måder at være familie på. Serien ligner en dokumentar, men er fiktion. Herhjemme kender vi genren fra serien Klovn.

Modern Family sæson 7

Her i Modern Family sæson 7 kommer der gang i andedammen, da Phil tager nogle forældreløse ællinger til sig, og Dunphy-børnene spreder sine vinger.

Cam og Mitchel står over for finansielle udfordringer og de vilde college-drenge, Jay og Gloria vælger børnehave til Joe, og Manny kaster sig ud i datingverdenen. Men er Haley og Andy skabt til at være sammen? Der er flere grin, skøre idéer og mere kærlighed end nogensinde før.

Modern Family på Netflix

Først afsnit af Modern Family løb over skærmen i USA i september 2009, hvor man netop nu er i gang med sæson 8. Det er uvist om der kommer en Modern Family sæson 9.

Serien har flere år i træk vundet Emmy Awards som værende den bedste komedie serie, ligesom serien vandt en Golden Globe i 2012, da serien blev kåret til bedste komedie-serie.

Modern Family sæson 7 kom på Netflix den 1. januar 2017, hvor også de seks foregående sæsoner ligger.

Se traileren for Modern Family sæson 7

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.