‘Det Regner Med Frikadeller’ på Netflix

‘Det Regner Med Frikadeller’ på Netflix

Den computeranimerede familiefilm Det Regner Med Frikadeller fra 2010 kan nu ses på Netflix Danmark.

Filmen handler om opfinderen Flint Lockwoods (Jens Jacob Tychsen), hvis opfindelser aldrig rigtig fungerer efter hensigten. Han er dog ikke en mand, der giver op og en dag opfinder han en maskine, der kan omdanne vand til mad.  Ved et uheld ryger maskinen i luften og ødelægger byens rådhus.

Men så sker det utrolige. Pludselig begynder det at regne med lækre burgere, hotdogs, steaks og iskugler fra himlen. Stik mod forventning ser det ud til at Flint Lockwoods opfindelse virker og borgmesteren (Klaus Bondam) ser straks en turisattraktation i det noget mærkværdige nedbør. Desværre er folk alt for grådige og efterspørger mere og mere mad, hvilket får maskinen til at gå amok og sende spaghetti-tornadoer og kæmpefrikadeller over byen.

Nu bliver det op til Flint og hans to hjælpere: Vejrpigen Sam Sparks (Cecilie Stenspil) og den talende abe, Steve at få slukket maskinen før hele verden er dækket af kæmpefrikadeller.

SE ‘DET REGNER MED FRIKADELLER 2’ PÅ VIAPLAY. PRØV VIAPLAY GRATIS I 30 DAGE

Filmen, der er baseret på en børnebog fra 1978 skrevet af Judi og Ron Barett, er Sony Pictures forsøg på at komme ind på animationsfilmene. Selv om der er et stykke op til DreamWorks og kongen over animationsfilm: Pixar, er Det Regner Med Frikadeller ganske underholdende.

Politikens anmelder, Søren Vinterberg gav filmen 4 stjerner og skrev “Figurerne er ikke uden karikeret originalitet, og fortælleenergien er overvældende, men det afsluttende madmareridt er regulært skræmmende for mindre børn.”

LÆS OGSÅ: SE FLERE FAMILIEFILM PÅ NETFLIX HER

Det Regner Med Frikadeller kom på Netflix den 21. januar 2015. Her ligger den under den originale titel: Cloudy with a Chance of Meatballs. Det er muligt at vælge dansk tale på den version, der ligger på Netflix. Kom til filmen HER

Se traileren til ‘Det Regner Med Frikadeller’ (Engelsk)