Kategorier
BREAKING FILM

Paul Blart: Mall Cop (Centervagten) på Netflix

Du kender sikkert Kevin James fra Kongen af Queens og nu kan du se ham i hans første rigtige hovedrolle i filmen Paul Blart: Mall Cop (Centervagten på dansk), der netop er kommet på Netflix.

Vi følger Paul (Kewin James), der er enlig far og forsøger at tjene til dagen og vejen som sikkerhedsvagt i et indkøbscenter i New Jersey. Hans største drøm er at blive politibetjent, men han er overvægtig og har altid dumpet til den fysiske eksamen.

En dag bliver centeret indvaderet af en forbryderbande, der tager gidsler for at få udleveret penge. Paul bliver fanget inde i centret og ser det som sin store chance for at bevise sit værd. Han beslutter sig derfor for at give forbryderne kamp til stregen.

Paul Blart: Mall Cop udkom i 2009, men nåede aldrig i de danske biografer.

Der er helt sikkert mange Konge af Queens-tilhængere, som glæder sig til at se Kevin James i denne rolle, som han selv har været med til at skrive manuskriptet til. Lad det være sagt med det samme: Det er ikke specielt dybsindigt, men hvis du elsker Kevin James, så vil du givetvis også synes om denne hyggelige film, der bestemt ikke træder noget over tæerne og som til tider er ganske sjov.

Paul Blart: Mall Cop (Centervagten) kom på Netflix Danmark den 21. januar 2015.

Se traileren til Paul Blart: Mall Cop (Centervagten)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.