Kategorier
FILM

White Trash (Att göra en pudel) på Netflix

Den svenske komedie, White Trash (Att göra en pudel på svensk) fra 2006 kan nu ses på Netflix Danmark.

Rita (Eva Röse) arbejder som hundefrisør i Stockholm og når hun ikke er på arbejde, har hun ansvaret for sin stedmor, Edith (Lena Nyman), som er sygelig og meget krævende. Da Rita nærmer sig sin 30-års fødselsdag drømmer hun om at forandre sit liv og hun melder sig derfor til et selvhjælpskursus for at lære sig selv bedre at kende.

På kurset møder hun Knut (Niklas Engdahl), som lader til at være der af samme grund som Rita. Sådan ser det i hvert fald ud til at begynde med. Det viser sig dog, at Knut er en journalist, der er der under dække, for at finde ud af, om disse seminarer udnytter de svage og letpåvirkelige.

Rita er den perfekte kandidat til Knuts artikel, men vil han stadig kunne få sig selv til at bruge hende som emne, efter han har lært hende at kende?

Filmen kom ikke i de danske biografer, hvilket man ganske udmærket forstår. Filmen er kategoriseret som en romantisk komedie, hvilket desværre ikke rigtig lykkedes for den. Hverken at være specielt romantisk eller specielt sjov.

Att göra en pudel kom på Netflix den 20. januar 2015, hvor den ligger under den internationale titel: White Trash.

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.