Kategorier
FOR BØRN

Familiefilmen ‘Stuart Little 2’ på Netflix

Der er underholdning for hele familien i filmen Stuart Little 2 fra 2002, som nu kan streames på Netflix.

Filmen følger op den den første film fra 1999. Der er gået to år siden den lille talende mus Stuart flyttede ind hos familien Little. Men selvom Stuart stortrives, længes han alligevel efter en ven, der er på hans egen størrelse og bølgelængde.

Da en såret fugl ved navn Margalo pludselig lander i Stuarts bil og fortæller, at hun bliver truet af den onde rovfugl Falcon, inviterer Stuart hende til at bo hos familien Little. Men da Margalo på mystisk vis forsvinder, tager Stuart og katten Snowbell ud på en halsbrækkende og hårrejsende færd, for at finde hende og løse mysteriet.

Stuart Little 2 er en rigtig sød film, der sagtens kan ses af hele familien. På Netflix kan filmen ses på både dansk og originalsproget engelsk, hvor Michael J. Fox og Melanie Griffith ligger stemmer til de to hovedpersoner.

Stuart Little 2 kom på Netflix Danmark den 15. januar 2015.

Se traileren til ‘Stuart Little 2’ (Engelsk)

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.