Dark på Netflix

Dark på Netflix

Netflix er med thriller-serien Dark, snart klar med deres første originale tyske produktion.

To børns mystiske forsvinden fra en mindre tysk by i 2017, sætter pludselig fire familier på en hektisk jagt på at få nogle svar.

Deres søgen efter børnenes skæbne og en mulig kidnapper, afdækker en lille bys synder og hemmeligheder, der leder tilbage til begivenheder, som har fundet sted i byen i 1986 og 1953.

Serien er et familie-drama, der er pakket ind i et mysterie/horror univers. Ud fra traileren at dømme minder Dark meget om en anden Netflix-serie, den populære Stranger Things, måske bare en anelse mere uhyggelig. 

Bag serien står den schweiziske instruktør Baran Bo Odar og på rollelisten finder vi blandt andre Anna König, Roland Wolf, Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Sebastian Rudolph,  Mark Waschke og Stephan Kampwirth.

Tysk serie Dark på Netflix

Det er uvist hvornår den tyske serie, Dark får premiere på Netflix

Hvornår kommer Dark på Netflix?

Dark sæson 1 kommer til at bestå af i alt 10 afsnit på hver en time. Det er dog endnu uvist hvornår serien kan streames på Netflix.

Streamingtjenesten havde oprindelig meldt ud, at Dark ville kunne ses i vinteren 2017, men på nuværende tidspunkt er serien ikke at finde på Netflix endnu.

Flixnyt skal nok holde dig opdateret med seneste nyt omkring det, der ser ud til at blive, en vanvittig spændende tysk serie.

Se traileren til Dark

 

Ældre artikler