Kategorier
BREAKING FILM

Southpaw på Netflix

Det amerikanske sportsdrama fra 2015, Southpaw med blandt andre Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker og 50 Cent kan nu ses på Netflix.

Mellemvægtsbokseren Billy ‘The Great’ Hope (Jake Gyllenhaal) er med sin uortodokse boksestil kendt som en brutal og offensiv fighter.

Han har kæmpet for og opnået alt hvad han drømte om – berømmelse, penge og en familie, som han elsker overalt på jorden.

Men da hans kone Maureen (Rachel McAdams) bliver dræbt for øjnene af ham begynder Billys liv at falde fra hinanden, og han rammer bunden i en tåge af alkohol og sorg.

Billy er ved at smide alt overbord, indtil han møder boksetræneren Tick (Forest Whitaker), der er hans sidste chance for at genvinde kampformen og indse, at der stadig er noget, der er værd at kæmpe for.

southpaw på Netflix

Southpaw på Netflix

Southpaw er instrueret af Antoine Fuqua, der tidligere har instrueret den kritikerroste Training Day.

Politiken gav filmen 4 stjerner og skrev: “…det er og bliver Jake Gyllenhaals store kamp. Går Southpaw over i filmhistorien, vil det være takket være hans på alle måder hårdtslående og sårbare bokserportræt.”

Southpaw kom på Netflix den 17. april 2017.

Se traileren til Southpaw

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.