Kategorier
BREAKING SERIER

Cuckoo sæson 3 på Netflix

Den britiske BBC-komedieserie, Cuckoo sæson 3 kan nu ses på Netflix.

Vi er hos familien Thompson i Lichfield, Staffordshire hvor Ken (Greg Davies) og Lorna (Helen Baxendale) skal hente deres datter Rachel (Tamla Kari) i lufthavnen. De får sig noget af et chok, da hun fortæller dem, at hun under sit sabatår har giftet sig med den amerikansk hippie, Dale “Cuckoo” Ashbrick (Andy Samberg), der ikke har et job og som elsker at tage stoffer.

Det store spørgsmål er naturligvis: Hvordan vil Cuckoo passe ind i denne ærke britiske middelklasse-familie. Det viser sig dog hurtigt, at dette blot er den første af en lang række overraskelser for familien.

Spoiler alert: Herunder afsløres dele af handlingen i sæson 2, så har du ikke set den bør du nok stoppe med at læse videre.

I sæson 2 er der gået to år siden vi fandt ud af, at Cuckoo var forsvundet under en bjergbestigning i Himalaya. Rachel (Esther Smith)gør klar til at flytte ind med sin nye kæreste, Ben (Matt Lacey). Dale (Taylor Lautner) en ung amerikaner ankommer pludselig og påstår, at han er Cuckoo’s søn på jagt efter sin far, som han i øvrigt aldrig har mødt.

Her i sæson 3 er vi seks måneder efter Dales dramatisk afgang mod slutningen af sæson 2. Rachel har kærestesorger og savner Dale, men hun opretholder en form for venskab med sin tidligere kæreste Ben. Netop som det ser ud til, at alt er ved at være tilbage ved det gamle hos familien Thompson vender Dale tilbage og sætter gang i tingene. Samtidig begynder Ken og Lorna at forberede sig på at skulle blive forældre igen, hvilket ser ud til at være kommet bag på alle i familien – inklusiv dem selv.

Cuckoo på Netflix

Serien er skrevet af Robin French og Kieron Quirke. Sæson 3 er netop blevet sendt på BBC og fans af serien vil helt sikkert glæde sig over, at der er planlagt yderligere to sæsoner af denne sjove komedieserie.

Cuckoo sæson 3 kom på Netflix den 15. april 2016.

Se traileren til Cuckoo sæson 3

 

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.