Kategorier
BREAKING NYHEDER SERIER

7. og sidste sæson af Californication på Netflix

Så er Californication sæson 7 på Netflix Danmark og dermed kan alle afsnit af den Emmy- og Golden Globe-vindende serie ses på streamingtjenesten.

Serien handler om den pigeglade romanforfatter Hank Moody (David Duchovny), hvis liv bestemt ikke kører på skinner efter en flytning til Californien. Han var for ikke lang tid siden en af de hotteste forfattere med en bog, der strøg direkte til tops på bestsellerlisten.

Hank er efter flytningen ramt af skriveblokering og har samtidig en svaghed for narko, sprut og sex, mens han kæmper en brav kamp for at hjælpe med at opdrage sin 13-årige datter, mens han stadig er forelsket i sin ekskæreste Karen. Hver dag går Hank i seng med en ny kvinde og kommer to skridt længere fra sit mål: at få sin familie tilbage.

Efter han har forspildt enhver chance for kærlighed og lykke – og brændt enhver bro i Hollywood – er Hank Moody her i sæson 7 endelig klar til at lægge fortiden bag sig. Men som altid bliver han forfulgt af fortidens dårlige beslutninger. Kan Hank overvinde sine mange laster så historien får en lykkelig afslutning?

Californication på Netflix

Der var planlagt en Californication sæson 8, men den blev aflyst og serien slutter med de 7 sæsoner, der nu er på Netflix.

Californication sæson 7 kom på Netflix den 15. december 2015.

Se traileren til Californication sæson 7

https://youtu.be/NSFrjxhWbv8

Kom med til optagelserne på Californication sæson 7

 

Af Brian Ebbesen

Da indholdet på Netflix hele tiden udvikler sig, kan vi ikke garantere, at de film og serier vi skriver om, fortsat er på streamingtjenesten. Netflix foretager løbende en justering af deres indhold og desværre bliver vi ikke orienteret om, hvilke film og serier de fjerner.